Servis, ugradnja i instalacija komponenti

Servis, ugradnja i instalacija komponenti

U koliko mislite da neka komponenta Vašeg računa nije ispravna, ili ima bilo koji problem vezan za nju, možete nam doneti da ustanovimo i odklonimo problem, jer mi smo tu zbog Vas. Moguće je da u stvari komponenta radi kako treba ali nije u formi,kako bi se reklo. Mozda je problem samo prašina ili neka sitnica a možda ipak mora da se servisira ili zameni. U svakom slučaju, ako nas kontaktirate, potrudićemo se da u što kraćem roku ustanovimo i odklonimo problem.

Vršimo sklapanje račura po Vašoj meri i želji. Uz dogovor i saradnju sa Vama, po Vašim zahtevima, sklopićemo računar kakav želite. Komponente možete sami da nabavite ili da Vam mi nabavimo i preporučimo neke od komponenti. Ako niste sigurni koja kompnenta bi Vam odgovarala ili koja je bolja, tu smo da Vam damo savet pri izboru. Komponente koje sami nabavite prvo testiramo i ako je potrebno servisiramo a tek onda ubacujemo u konfiguraciju. Dakle, bitno je da znate šta Vam treba i šta želite od računara, da nam se javite i prenesete to, a sve ostalo je naša briga.

Na sklopljen računar instaliramo operativni sistem po Vašoj želji u zavisnosti od mogućnosti sklopljene konfiguracije, instaliramo antivirusni program, osnivni paket programa ili programe po Vašoj želji i testiramo kompletnu konfiguraciju. Kada je sve gotovo garantujemo da bez brige možete koristiti Vaš novi računar. Na dalje, ostajemo otvoreni za svaku saradnju i svaku pomoć.