Servis desktop računara Banovo brdo

Servis desktop računara, Vaš komšija na Banovom brdu obavlja sve vrste popravki i održavanje desktop (stonih) računara.

servis desktop računara Banovo brdo

Servis računara Banovo brdo vrši sve vidove popravki (servisa) Vašeg desktop računara. Tu smo zbog Vas i trudićemo se da Vam izađemo u susret i da Vam budemo od pomoći pri svakom kvaru i problemu na Vašem računaru.

Tu smo da saslušamo Vaš problem, dijagnostikujemo kvar, pronađemo rešenje, otklonimo kvar u procenjenom vremenskom periodu, pomognemo Vam koliko je u našoj moći i da Vi kao klijent budete zadovoljni našom uslugom i preporučite nas svakom prijatelju, članu porodice ili saradniku sa sličnim problemom.

Iako je danas za prosečnog korisnika mnogo praktičnija upotreba prenosnih (laptop) računara, desktop računari ipak zadržavaju deo svojih korisnika i klijentele koja je svesna njihovih prednosti.

Kao prva i najbitnija prednost desktop računara jeste njihova niža cena a bolje performanse od prenosnog uređaja te klase. Za istu svotu novca možete kupiti desktop računar mnogo boljih performansi, ako Vam je to kriterijum odabira.

servis desktop banovo brdo 1

Ostale prednosti: sklopljen je iz komponenti koje se svaka zasebno mogu menjati i nadograđivati, kvarovi su manje opasni jer obično dolazi do neispravnosti samo jedne komponente a samim tim i takve popravke su jeftinije, možete ga nadograđivati, vizuelno usavršavati, menjati ulazne, izlazne i ulazno-izlazne periferije po Vašoj želji, itd.

Najveća mana ovakvih računara jeste što su vezani za jedno mesto, ne možete ih poneti sa sobom u svim situacijama, većih su dimenzija i gabarita u odnosu na prenosne uređaje i zahtevaju stalan dovod struje, itd. Na korisniku računara je da sagleda svoje potrebe i odluči se koje je pravo rešenje za njega a naš servis računara Banovo brdo je tu da pomogne u krajnjim situacijama.

Servis desktop računara Banovo brdo usluge

Kompletna dijagnostika, predlog rešenja, nabavka delova i ugradnja, zatim rešenje u servisu računara Banovo brdo:

 • servis i dijagnostiku ispravnosti matičnih ploča i komponenti,
 • zamenu konektora za periferije,
 • servis napajanja,
 • zamenu seta kondenzatora,
 • vizuelnu i operativnu nadogradnju računara,
 • čišćenje unutrašnjosti kućišta,
 • instalaciju i optimizaciju operativnog sistema i ostalih softvera,
 • zamenu i dodavanje određenog dela hardvera, itd.

 Servis računara Banovo brdo nudi i druge usluge koje nisu nabrojane i obično se odnose na kvarove koji se retko javljaju.

Servis i dijagnostika ispravnosti matičnih ploča i komponenti

Ako niste sigurni u ispravnost Vaše desktop konfiguracije, neke komponente ili dela nje, pravi Vam probleme prilikom posla i bilo kakvog vida korišćenja računara, kod nas u servisu možemo uraditi dijagnozu ispravnosti za Vas.

servis racunara banovo brdo dijagnostika

Kao rezultat toga, pronaći ćemo i najsitniji kvar i u saglasnosti sa Vama, otkloniti ga. Nakon toga testiraćemo konfiguraciju i predati Vam računar u potpuno funkcionalnom i stabilnom stanju uz odgovarajuću garanciju našeg rada.

Najčešća intervencija koja se vrši pri otkazivanju rada matične ploče jeste zamena seta kondenzatora.

Ako primetimo da neki od kondenzatora, pravi problem, ako je pokazao neispravnost, pristupamo zameni celog seta kondenzatora koji pripada tom polju kontrole matične ploče. To dovodi do stabilizacije napona na određenim kontrolerima i matična ploča, odnosno samim tim i cela konfiguracija je potpuno ispravna. Testiranjem, dolazimo do zaključka da li je još neka komponenta zahvaćena tim kvarom.

Kod komponenti, kao što je na primer grafička kartica, najčešći problem, jeste da se u radu pri visokim temperaturama pojavi kvar pri samom procesorskom čipu te komponente. Do toga dolazi u koliko je unutrašnjost prljava, u koliko se zaprljao određeni deo kulera ili sam kuler prestao sa radom, i time je došlo do velikog pregrevanja čipa.

graficka kartica servis racunara banovo brdo

U tim situacijama, sam BGA čip obično ostaje ispravan, ali kontakt-veza između njega i noseće ploče gubi stabilnost i potreban je reballing, odnosno obnova tog spoja.

Kod nas u servisu računara Banovo brdo vršimo i ovakve vidove popravki, i nakon takve intervencije dobijate potpuno ispravnu, operativnu i stabilnu komponentu.

Ovo jeste skuplja popravka, ali ako imate neku od skupljih i brendiranih komponenti, biće zaista isplativo popraviti je na ovaj način. Na svoj rad dajemo određenu garanciju.

Nadogradnja računara u servisu računara Banovo brdo

Ako želite da nadogradite Vašu trenutnu konfiguraciju, u bilo kom, vizuelnom ili operativnom smislu, naš servis desktop računara je tu za Vas, izaćićemo Vam u susret sa velikom ponudom i sa više rešenja, i nastojaćemo da opravdamo i ispunimo svaki Vaš zahtev.

nadogradnja racunara banovo brdo

U ponudi imamo komponente većine proizvođača i u širokom spektru performansi, neke od komponenti imamo i u polovnom stanju. Ako Vam vizuelni izgled Vašeg računara mnogo znači, osećate se bolje pri u radu na takvom računaru ili se osećate moćnije dok igrate neku od Vaših omiljenih igara, takođe Vam u širokom spektru možemo pomoći da pojačate taj doživljaj.

Servis desktop računara Banovo brdo Vam stoji na raspolaganju, posetite nas ili nam se obratite putem telefona ili mejla i proverite šta Vam možemo ponuditi. Radujemo se svakoj saradnji i želimo da opravdamo poverenje svakog klijenta. Vidimo se…

Zakazivanje mejlom:

Zakažite servis

Pozovite i zakažite servis na vreme

Možda tražite laptop servis Banovo brdo?

U našem servisu pružamo usluge za laptop i desktop računare na Banovom brdu.

servis desktop racunara banovo brdo usluge

Usluge za desktop računare

Servis desktop računara Banovo brdo nudi sledeće usluge koje pokrivaju sve što može da Vam ikad zatreba:

 • čišćenje računara od prašine
 • zamena diskova na računaru
 • dodavanje dodatnih diskova
 • bekap podataka na računaru
 • vraćanje podataka
 • zamera RAM-a
 • povećanje RAM-a
 • zamena kablova na računaru
 • ugradnja optičkih uređaja (CD/DVD)
 • ugradnja Blu-ray uređaja
 • zamena hladnjaka i ventilatora
 • ugradnja vodenog hlađenja
 • zamena procesora (CPU)
 • zamena napajanja za PC
 • čišćenje od virusa
 • nabavka svih delova za računare
 • sve vrste nadogradnje računara

Na spisak usluga možemo da dodamo i softverske usluge.

Servis desktop računara Banovo brdo može da pomogne i izađe u susret i kod namenskih usluga kao što je umrežavanje i povezivanje perifernih uređaja.

Spisak usluga vezanih za laptop servis pogledajte ovde Laptop servis Banovo brdo.