Održavanje računara i računarskih mreža

Redovno održavanje kompjutera – servis računara u Beogradu

Servis računara Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi jednu od najvažnijih usluga u ovoj oblasti – redovno održavanje kompjutera (desktop i laptop računara) u Vašem domu ili firmi.

Zašto je važno redovno održavanje računara?

Održavanje računara i računarskih mrežaSvako ko redovno radi na računaru na njemu čuva i obilje važnih podataka, a ako je u pitanju firma, onda kontinuitet neometanog i bezbednog rada još više dobija na značaju. Najmanje što želimo u takvim situacijama jesu česti kvarovi, problemi, zastoj u radu ili gubljenje dragocenih podataka.

Redovnim i blagovremenim održavanjem računara značajno se povećava njihov vek trajanja, a takođe se smanjuje i mogućnost iznenadnih kvarova koji ponekad mogu da budu ozbiljni i veoma skupi.

Servis računara Doktor Mobil zbog toga je razvio specijalističku uslugu redovnog održavanja računara, bez obzira da li se radi o desktop ili laptop kompjuterima i da li se oni nalaze u Vašoj kući ili Vašem preduzeću.

Korišćenje naše usluge preventivnog održavanja kompjutera omogući će Vam da uvek imate stabilno i sređeno stanje sa Vašim računarima i istovremeno značajno uštedite vreme, energiju, novac, ali i živce.

Bogato iskustvo u ovoj oblasti servisiranja pokazuje da se jednostavno ne isplati rizikovati da ostanete bez jako važnih podataka ili da često imate kvarove skupih komponenti i zastoje u radu.

Šta obuhvata usluga redovnog održavanja računara?

Paket usluga koje servis računara Doktor Mobil pruža u okviru održavanja računara podrazumeva sledeće redovne i periodične intervencije:

 • preventivni pregled desktop ili laptop računara
 • dijagnostika i testiranje rada hardverskih komponenti
 • zamena i ugradnja neispravnih delova hardvera
 • periodično čišćenje unutrašnjosti računara od prašine
 • čišćenje kulera (rashladnih ventilatora) i njihovo podmazivanje
 • kontrola temperature i prevencija pregrevanja računara
 • pregled i kontrola svih konektora, spojeva i kablova
 • održavanje i optimizacija operativnog sistema
 • instalacija programa i drugog softvera po želji korisnika
 • redovan backup (pravljenje kopija) svih bitnih podataka
 • redovno čišćenje od virusa i nepotrebnih i štetnih fajlova
 • uspostavljanje, podešavanje i kontrola antivirusne zaštite
 • podešavanje i održavanje LAN mreže i mrežne opreme
 • stručno savetovanje i preporuke o nadogradnji računara
 • hitno rešavanje eventualnih iznenadnih problema
 • i drugi servisni poslovi u dogovoru sa klijentom

Sve navedene intervencije naš tim iskusnih i stručnih servisera obavlja redovno u dogovorenim terminima i na njih nećete imati dodatne troškove (ove servisne usluge obuhvaćene su osnovnom cenom održavanja računara; klijent snosi isključivo eventualne troškove rezervnih delova i potrošnog materijala).

Kako dobiti uslugu redovnog održavanja računara?

Održavanje računara Korišćenje kvalitetne usluge profesionalnog održavanja računara u servisu Doktor Mobil je jednostavno. Dovoljno je da nas pozovete ili dođete u naš servis da se dogovorimo o načinu, terminima i ostalim pojedinostima pružanja ove specijalističke usluge.

Cena redovnog održavanja kompjutera u servisu računara Doktor Mobil u Beogradu je povoljna i zavisi prvenstveno od broja računarskih jedinica koje su obuhvaćene uslugom i eventualnih specifičnih zahteva korisnika.

Važno je napomenuti da je cena pouzdanog i sigurnog održavanja računara od strane specijalizovanog servisa kao što je naš servis daleko manja i isplativija od stalnih izdvajanja za pojedinačne popravke ili plaćanja posebne osobe koja bi se tim poslom bavila bez podrške stručnog tima i raspolaganja povoljnim rezervnim delovima i komponentama.

Servis računara Doktor Mobil je tu za Vas! Stojimo Vam na raspolaganju da Vam kroz uslugu redovnog održavanja obezbedimo brzo, efikasno i pouzdano funkcionisanje računara, zaštićenih od pregrevanja, virusa, gubljenja podataka ili čestih kvarova.

Javite nam se na telefone servisa ili nam pišite putem formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta. Biće nam zadovoljstvo da uspostavimo uspešnu saradnju i opravdamo Vaše poverenje!

[contact-form-7 id=”257″ title=”Opšta kontakt forma”]