Servis laptop i desktop računara Banovo brdo

Naš servis računara na Banovom brdu pruža sve usluge održavanja i popravke, čišćenja i nadogradnje laptop i desktop računara u Beogradu, ali i šire shodno potrebi.

Kod nas u servisu pronaćićete ugodnu atmosferu, prijateljski odnos, nekoga ko će Vas saslušati, posavetovati i najbitnije, rešiti Vaš problem. Kod nas u servisu vlada mišljenje i princip rada: “Vi kao klijent ste potrebni nama”. I to je jedan od najbitnijih razloga zbog kojih bi trebali da izaberete nas kao Vaš servis. Kada kročite u naše prostorije, naš servis postaje Vaš servis. Vaše mišljenje i Vaše reči poprimaju jednaku važnost kao i naše. Svaka reč koju izgovorite biće saslušana i razmotrena, uzećemo u obzir svaku Vašu ideju pri donošenju zajedničkog rešenja problema i na taj način doći ćemo do željenog rezultata i cilja.

Čitajući o drugih servisima na interentu vidimo da se mnogi hvale kako su najbolji i najveći. To nije naš stil. Mi ćutimo i radimo, a naša dela neka govore za nas. Dakle, mi ne tvrdimo da smo bolji od svih, postoji još mnogo dobrih i pouzdanih servisa. Mi ne tvrdimo ni da znamo sve, samo kažemo da smo vešti poznavaoci ove oblasti, a veštinu smo stekli dugogodišnjim iskustvom u radu sa računarima. Mi i dalje učimo i trudimo se da postanemo i postajemo sve bolji rešavajući svakodnevno nove probleme i rutinski završavajući već poznate zadatke, ali smo svesni da nikada nećemo znati sve, jer je priroda ovog posla takva.

Ako nam pružite šansu, i postanete naš klijent,  trudićemo se u tome da Vas zadržimo kao klijenta. Kao što smo već rekli, Vi ste potrebni nama. To ćemo ostvariti kvalitetom svojih usluga, poštovanjem datog roka i ispunjenjem svakog dogovora. Cilj nam je da Vi kao klijent budete zadovoljni i više nego ste očekivali, da se pozdravimo u prijateljskom duhu kako smo se pozdravili i prilikom upoznavanja, da nas preporučite drugima, porodici i prijateljima i da nam se naravno opet vratite u slučaju nekog novog kvara ili potrebnog saveta ili bilo kog vida saradnje.

Dobro došli u naše prostorije a Vaš servis računara ” Doktor Mobil ” .

Zakazivanje mejlom:

Zakažite servis

Pozovite i zakažite servis na vreme