Nadogradnja i sklapanje računara

Nadogradnja računara

serviseri nadogradnja racunaraKod nas u servisu možete nadograditi Vašu trenutnu konfiguraciju, potražiti savet ako niste sigurni šta je to što nije dovoljno dobro u Vašoj trenutnoj konfiguraciji i šta bi to trebalo obnoviti kod Vašeg računara.

Mi Vam možemo ugraditi komponente koje ste sami nabavili ili da za Vas nabavimo komponente koje bi bile kompatibilne sa Vašim računarom ili da Vam jednostavno ponudimo delove, nove i polovne, koje trenutno imamo na raspolaganju.

Često se dešava da neki program ili neka igra (najčešće) zahteva nešto više resursa u odnosu na bilo koji softver koji ste koristili do sada. Ako se to desi, potreban je upgrade računara, odnosno nadogradnja računara.

SL 2 komponente 1Nadogradnja računara obuhvata procenu trenutnog stanja da bi se uz što manje troškove nadogradnje postigao željeni rezultat, nabavku delova koji odgovaraju proceni, ugradnju tih delova i na kraju instalaciju operativnog sistema po Vašoj želji u skladu sa performansama računara.

Moguće je zameniti samo neku komponentu i da to više ne bude ni približno isti računar. Ali da se vi ne bi mučili i zamarali sa svim tim detaljima i pojedinostima, dovoljno je da nam se obratite i mi ćemo sve to uraditi za Vas.

Na primer, nekada je dovoljno zameniti samo grafičku karticu ili procesor, nekada je problem samo ploča zbog sporih magistrala ili sporih memorijskih slotova pa ne može da izvuče maksimum iz ostalih komponenti, ponekad napajanje nema snage da sve to podrzi i potera koliko može da radi, itd… Uglavnom, mnogo je rešenja i varijanti, ali garantujemo da ćemo mi pronaći naj efikasniju varijantu za Vas u datom trenutku i potrudćemo se da ispoštujemo Vaše zahteve koliko god je u našoj moći.

Sklapanje računara

SL 4 kompVršimo sklapanje računara po Vašoj meri i želji. Uz dogovor i saradnju sa Vama, po Vašim zahtevima, sklopićemo računar kakav želite. Komponente možete sami da nabavite ili da Vam mi nabavimo i preporučimo neke od komponenti. Ako niste sigurni koja komponenta bi Vam odgovarala ili koja je bolja, tu smo da Vam damo savet pri izboru.

Komponente koje sami nabavite prvo testiramo i ako je potrebno servisiramo a tek onda ih implementiramo u konfiguraciju. Dakle, bitno je da znate šta Vam treba i šta želite od računara, da nam se javite i prenesete to, a sve ostalo je naša briga. U obećanom roku i po obećanim karakteristikama, dobićete računar koji ste želeli.

Na sklopljen računar instaliramo operativni sistem po Vašoj želji u zavisnosti od mogućnosti sklopljene konfiguracije, instaliramo antivirusni program, osnivni paket programa ili programe po Vašoj želji i testiramo kompletnu konfiguraciju. Kada je sve testiramo, garantujemo da bez brige možete koristiti Vaš novi računar. Na dalje, ostajemo otvoreni za svaku saradnju i svaku pomoć.

Servis računara Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju, kontaktirajte nas.