Instalacija programa i antivirusa

Instalacija programa i antivirusa

U koliko Vam je potreban uslužni program za neki vid posla ili zabave možete nas kontaktirati putem mejla ili telefonskim pozivom i mi ćemo Vam ponuditi nekoliko programskih rešenja koja se bave Vašom sferom interesovanja.

Možemo Vam ponuditi i objašnjenja o prednostima i manama programa koje vam ponudimo a na Vama je da odlučite koji bi Vam program odgovarao, jedan ili više njih.

Program ili programi za koje se odlučite mi ćemo Vam instalirati i proveriti njihovu funkcionalnost. Obično za program koji se plaća, čak i za skuplje programe, postoje i neka besplatna rešenja koja vrlo dobro odrađuju isti posao, tako da će se u sklopu ponude naći i neka od njih.

Ukoliko već znate koji Vam program treba, čuli ste za njega ili ste ga već koristili, obratite nam se i mi ćemo ga nabaviti za Vas, ili ga već posedujemo i možemo odmah da ga instaliramo u Vaš računar. Dakle, sve je stvar dogovora.

Ako Vam je potreban antivirusni softver ili neki drugi vid zaštite, takođe nam se možete obratiti i mi ćemo Vam ponuditi nekoliko programskih rešenja koja se plaćaju i takođe adekvatan besplatan vid takvog programa. Računar na koji instaliramo antivirusni softver, prvo očistimo od mogućih infekcija a tek onda ubacujemo zaštitu i proveravamo funkcionalnost zaštite.