• 011/4022-612

HP laptop servis

HP laptop servis

Servis i popravka HP laptop i netbook računara – servis laptopova u Beogradu

Servis računara Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi profesionalno i efikasno servisiranje i popravku HP laptop, netbook i notebook računara.

HP (Hewlett-Packard) je američki proizvođač računara i druge IT opreme za koji obično vezujemo tradiciju i kvalitet uređaja. HP laptopovi su veoma popularni i u Srbiji, što nije neobično s obzirom na cenovnu pristupačnost, kvalitet i široku paletu modela.

U servisu laptop računara Doktor Mobil imamo zavidno iskustvo u popravci HP laptopova, a korisnici ovog brenda u naš servis najčešće dolaze zbog ovih problema:

  • Laptop se pregreva
  • Kvar grafičke kartice, čipseta
  • Iznenadno gašenje laptopa
  • Neispravna matična ploča
  • Pokvaren punjač

Probleme i kvarove na HP laptop računaru naš tim stručnih servisera otklanja vrlo uspešno popravkom komponenti ili zamenom i ugradnjom novih u situacijama kada popravka ili reparacija nije moguća.

Servis računara Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam bude potrebna neka od narednih intervencija na laptop računaru:

HP laptop servis

Koji god problem da imate sa svojim HP laptopom, izvolite dođite u servis Doktor Mobil i mi ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i predložiti Vam najefikasniji i najpovoljniji način popravke. Možete nam se javiti i na telefone servisa ili nam pisati putem sledećeg formulara:

    Servis računara Doktor Mobil vrši efikasnu, pouzdanu i stručnu popravku i servisiranje svih modela HP prenosnih uređaja, laptopova, netbook i notebook računara.

    Dobro došli u Doktor Mobil!