• 011/4022-612

Fujitsu laptop servis

Fujitsu laptop servis

Servis i popravka Fujitsu laptopova – servis laptopova u Beogradu

Fujitsu laptop servis – u servisu računara Doktor Mobil u Beogradu možete efikasno i pouzdano izvršiti popravku i servisiranje FUJITSU i FUJITSU-SIEMENS laptop, netbook i notebook računara.

Korisnici u Srbiji ranijih godina vrlo rado su kupovali Fujitsu i Fujitsu-Siemens uređaje, verovatno zbog poverenja koje tradicionalno imamo u nemačke i japanske proizvode.

Iako Fujitsu danas ima značajno manji tržišni udeo u prodaji laptopova, sa dobrim odnosom kvalitet-cena, neki njihovi modeli, kao što je biznis serija LifeBook, i dalje su dosta popularni.

U naš servis laptop računara vlasnici Fujitsu i Fujitsu-Siemens laptopova najčešće dolaze zbog problema i kvarova na sledećim komponentama:

  • Softverski problemi na operativnom sistemu
  • Virusi
  • Matična ploča
  • Grafička kartica
  • Tastatura
  • Pozadinsko osvetljenje

Naši iskusni serviseri tu su za Vas da uspešno i profesionalno reše svaki problem koji imate sa svojim Fujitsu ili Fujitsu-Siemens računarom, bilo da je u pitanju kvar neke od navedenih komponenti ili neka od sledećih intervencija:

Fujitsu laptop servis

Probleme i kvarove na laptop i netbook računarima rešavamo popravkom, reparacijom ili zamenom i ugradnjom nove komponente ili dela u slučaju kada popravka nije moguća.

Vaše je samo da svoj računar donesete u naš servis i opišete nam problem koji se pojavio, a mi ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i predložiti Vam najpovoljnija moguća rešenja.

Javite nam se na telefone servisa ili nam pišite putem formulara koji ćete videti u nastavku teksta, a ostalo je naša briga.

    Specijalistički Fujitsu laptop servis Doktor Mobil efikasno i pouzdano radi servis svih modela Fujitsu i Fujitsu-Siemens prenosnih uređaja, laptopova i netbook računara.

    Dobro došli u Doktor Mobil!