Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusa

Čišćenje od virusa i nepoželjnih programa, instalacija antivirusa u laptop servisu u Beogradu

Ako na svom laptop računaru imate problem sa virusima, u servisu računara Doktor Mobil u Beogradu možete dobiti efikasnu i pouzdanu uslugu čišćenja od virusa i nepoželjnih programa i instalacije antivirusa na svim prenosnim, laptop, netbook i notebook računarima.

Problemi sa virusima na laptopu

Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusa

Virusi, maliciozni, zlonamerni, špijunski, štetni i uopšte nepoželjni programi (Trojanci, crvi, Malware, Spyware, Keyloger i brojne druge vrste) su veliki problem sa kojim se suočava većina korisnika računara u svetu i kod nas.

Glavni razlog za to je nepostojanje adekvatne i kvalitetne antivirusne zaštite na kompjuteru, a glavni načini inficiranja ili zaraze računara virusima su posećivanje nepouzdanih internet sajtova, otvaranje sumnjivih linkova iz mailova, instaliranje neproverenih programa na računar ili putem zaražene USB flash memorije, memorijske kartice ili diska.

Mnogi problemi na laptopu, kao što su teško podizanje sistema, usporen rad, često kočenje, nekontrolisano izvršavanje operacija koje ne želite, iskakanje prozora sa čudnim porukama i obaveštenjima, pa sve do malicioznog brisanja ili krađe podataka sa Vašeg računara – potiču upravo od virusa.

Ukoliko primetite bilo koji od navedenih ili neki sličan simptom na laptopu, preporučujemo Vam čišćenje virusa sa laptopa, jer kad se odreaguje brzo, veća je i šansa da se izbegnu ozbiljne štete na sistemu Vašeg kompjutera ili podacima koje u njemu imate.

Virusi ponekad mogu toliko oštetiti operativni sistem i važne sistemske fajlove Vašeg laptopa da je jedino rešenje njegova reinstalacija, što je takođe korisna i pouzdana opcija, jer ćete biti sigurni da je sa novim instaliranim operativnim sistemom i kvalitetnom antivirusnom zaštitom Vaš računar oporavljen, čist i zaštićen.

Dobronameran savet je da svoj laptop i njegov operativni sistem uvek dobro čuvate od virusa i drugih štetnih programa, a to ćete najbolje postići instalacijom dobre antivirusne zaštite i pažljivim izborom sajtova koje posećujete i programa koje instalirate.

Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusa

Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusa

Laptop servis  stoji Vam na raspolaganju da uradi detaljnu stručnu dijagnostiku i skeniranje stanja Vašeg računara, izvrši njegovo kompletno i sigurno čišćenje od virusa i svih nepoželjnih programa i uspostavi pouzdanu zaštitu antivirusnim softverom.

Čišćenje laptopa od virusa je ozbiljan posao i, mada svako može pokušati da ga obavi, preporučuje se da to prepustite stručnjacima sa iskustvom koji imaju i profesionalan softver, jer je jako važno da računar bude dobro očišćen i da se spreči ponovno inficiranje ili zaraza virusima.

Nakon završenog čišćenja laptopa od virusa i drugih štetnih programa i instalacije antivirusa, vrši se ažuriranje (update) baze antivirusa i finalno testiranje rada računara i njegove antivirusne zaštite.

U servisu Doktor Mobil na Vaš laptop instaliraćemo isključivo siguran i proveren antivirusni softver, a Vaš izbor je da li će to biti neki od besplatnih ili neki od zaštitnih programa za koje se plaća licenca (najpoznatiji antivirus programi su Avast, Kaspersky, Bitdefender, Norton, Eset, AVG, McAfee, Avira, Panda, itd).

U svakom slučaju, nemojte da se mučite sa lošim radom računara zaraženog virusima i rizikujete još veće probleme i kvarove – obratite nam se i mi ćemo za Vas rešiti ovaj problem pouzdano i kvalitetno.

Operaciju čišćenja od virusa i instalacije antivirusa efikasno i uspešno vršimo na laptopovima svih proizvođača (Lenovo, HP, Asus, Toshiba, Acer, Dell, Samsung, Fujitsu, MSI…).

Samo nam se javite telefonom ili dođite u Doktor Mobil servis, a možete nam i pisati putem formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

[contact-form-7 id=”257″ title=”Opšta kontakt forma”]