• 011/4022-612

Čišćenje laptopa od prašine

Čišćenje laptopа od prašine – servis laptopova u Beogradu

Jedna od najvažnijih usluga koju servis laptop računara Doktor Mobil u Beogradu pruža jeste čišćenje laptopa od prašinе – čišćenje unutrašnjosti laptopa i njegovih komponenti i kulera od prašine i prljavštine.

Zašto je važno redovno čišćenje laptopa od prašinе?

čišćenje laptopa od prašinеRedovno i blagovremeno čišćenje laptopa od prašinе je veoma važno jer je dugogodišnja praksa servisiranja ovih uređaja pokazala da veliki broj kvarova i problema na kompjuteru potiče upravo od pregrejavanja i otežanog rada prouzrokovanog nagomilavanjem prašine u računaru.

Iako na prvi pogled možda ne deluje bitno jer se ne vidi spolja, prljavština u kućištu i na komponentama dovodi do velikih temperaturnih skokova i čestog pregrevanja, a smanjena efikasnost hlađenja predstavlja opasnost od velikih kvarova i prilično skupih popravki.

Usluga čišćenja ne košta puno, a značajno će produžiti vek trajanja Vašeg laptopa, omogućiti mu održavanje optimalne radne temperature i u velikoj meri smanjiti mogućnost mnogih problema, što će Vas poštedeti ozbiljnih potencijalnih troškova.

Da je ovu intervenciju neophodno uraditi i na Vašem laptop računaru biće Vam jasno ako uređaj otežano radi, ako proizvodi više buke nego što je uobičajeno ili ako primetite da je kućište laptopa ili njegova tastatura jako topla ili čak vrela.

U takvoj situaciji najvažnija preporuka je da se odmah obratite specijalizovanom servisu računara kao što je naš servis Doktor Mobil, jer je verovatno u pitanju zagušenost prašinom, a stručnim čišćenjem sprečićete veće kvarove i uštedeti novac.

Čišćenje laptopa od prašinе u servisu Doktor Mobil

Čišćenje laptopa od prašinеServis računara Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju da izvrši kompletan i stručan pregled stanja Vašeg laptop računara i obavi detaljno čišćenje laptopa od prašinе i prljavštine.

Ova usluga obuhvata čišćenje unutrašnjosti kućišta laptopa, svih njegovih komponenti i kulera od nagomilane prašine i drugih nečistoća, čišćenje mesta kontakta rashladnih ventilatora (kulera) sa komponentama, nanošenje nove termalne paste na te tačke i podmazivanje svih aktivnih delova kulera.

Nakon završene procedure detaljnog čišćenja laptopa od prašine, vrši se sklapanje komponenti i celog laptop računara, precizno testiranje rada pojedinačnih komponenti i kompletne konfiguracije, uz praćenje i analizu njihovog temperaturnog nivoa.

Kada su svi parametri na optimalnom i zadovoljavajućem nivou, Vaš laptop je spreman za ponovnu svakodnevnu upotrebu, a Vi ste sebe poštedeli nepotrebnog nerviranja i neplaniranih troškova.

Uslugu profesionalnog čišćenja laptopa efikasno i kvalitetno pružamo za sve modele i brendove prenosnih uređaja, laptopova, netbook i notebook računara (Toshiba, Dell, HP, Lenovo, Asus, Fujitsu, Acer, Samsung, MSI…).

Znajte da Vam je servis računara Doktor Mobil uvek na raspolaganju – naš tim stručno obučenih servisera je tu za Vas da izvrši specijalističku dijagnostiku i reši svaki problem koji imate sa laptopom. Javite nam se na telefone servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.