Čišćenje laptopa od prašine Banovo brdo

Čišćenje laptopa od prašine spada u rutinske radove, ali često zahteva i posebne alate i pažljivo rukovanje pri rasklapanju laptopa i delova koji se čiste. Neki modeli se lako čiste i možete to da uradite i sami, ali za neke modele morate doneti laptop u servis.

ciscenje laptopa od prasine

Čišćenje laptopа od prašine

Jedna od najvažnijih usluga koju servis laptop računara Doktor Mobil u Beogradu pruža jeste čišćenje laptopa od prašinе – čišćenje unutrašnjosti laptopa i njegovih komponenti i kulera od prašine i prljavštine.

Zašto je važno redovno čišćenje laptopa od prašinе?

Redovno i blagovremeno čišćenje laptopa od prašinе je veoma važno jer je dugogodišnja praksa servisiranja ovih uređaja pokazala da veliki broj kvarova i problema na kompjuteru potiče upravo od pregrejavanja i otežanog rada prouzrokovanog nagomilavanjem prašine u računaru.

Iako na prvi pogled možda ne deluje bitno jer se ne vidi spolja, prljavština u kućištu i na komponentama dovodi do velikih temperaturnih skokova i čestog pregrevanja, a smanjena efikasnost hlađenja predstavlja opasnost od velikih kvarova i prilično skupih popravki.

Usluga čišćenja ne košta puno, a značajno će produžiti vek trajanja Vašeg laptopa, omogućiti mu održavanje optimalne radne temperature i u velikoj meri smanjiti mogućnost mnogih problema, što će Vas poštedeti ozbiljnih potencijalnih troškova.

ciscenje laptopa od prasine

Da je ovu intervenciju neophodno uraditi i na Vašem laptop računaru biće Vam jasno ako uređaj otežano radi, ako proizvodi više buke nego što je uobičajeno ili ako primetite da je kućište laptopa ili njegova tastatura jako topla ili čak vrela.

U takvoj situaciji najvažnija preporuka je da se odmah obratite specijalizovanom servisu računara kao što je naš servis Doktor Mobil, jer je verovatno u pitanju zagušenost prašinom, a stručnim čišćenjem sprečićete veće kvarove i uštedeti novac.

Čišćenje laptopa od prašinе u servisu Banovo brdo

Servis računara Banovo brdo stoji Vam na raspolaganju da izvrši kompletan i stručan pregled stanja Vašeg laptop računara i obavi detaljno čišćenje laptopa od prašinе i prljavštine.

Ova usluga obuhvata čišćenje unutrašnjosti kućišta laptopa, svih njegovih komponenti i kulera od nagomilane prašine i drugih nečistoća, čišćenje mesta kontakta rashladnih ventilatora (kulera) sa komponentama, nanošenje nove termalne paste na te tačke i podmazivanje svih aktivnih delova kulera.

Nakon završene procedure detaljnog čišćenja laptopa od prašine, vrši se sklapanje komponenti i celog laptop računara, precizno testiranje rada pojedinačnih komponenti i kompletne konfiguracije, uz praćenje i analizu njihovog temperaturnog nivoa.

Kada su svi parametri na optimalnom i zadovoljavajućem nivou, Vaš laptop je spreman za ponovnu svakodnevnu upotrebu, a Vi ste sebe poštedeli nepotrebnog nerviranja i neplaniranih troškova.

ciscenje laptopa od prasine

Uslugu profesionalnog čišćenja laptopa efikasno i kvalitetno pružamo za sve modele i brendove prenosnih uređaja, laptopova, netbook i notebook računara (Toshiba, Dell, HP, Lenovo, Asus, Fujitsu, Acer, Samsung, MSI…).

Znajte da Vam je servis računara uvek na raspolaganju – naš tim stručno obučenih servisera je tu za Vas da izvrši specijalističku dijagnostiku i reši svaki problem koji imate sa laptopom. Javite nam se na telefone servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.

Zakazivanje mejlom:

Zakažite servis

Pozovite i zakažite servis na vreme

Dell laptop servis

Dell laptop servis

Servisiranje i popravka Dell laptop računara – servis laptopova u Beogradu Stručan i...

Lenovo laptop servis

Lenovo laptop servis

Servis i popravka Lenovo laptop računara – servis laptopova u Beogradu Specijalistički...

laptop usluge

Usluge za laptop računare

Servis laptop računara Banovo brdo nudi sledeće usluge:

 • čišćenje laptopa od prašine
 • instalacija operativnog sistema
 • reinstalacija operativnog sistema
 • čišćenje laptopa od virusa
 • nadogradnja RAM-a laptopa
 • zamena ekrana laptopa
 • zamena baterija laptopa
 • popravka matične ploče
 • instalacija programa
 • zamena tastature laptopa
 • zamena procesora laptopa

Od dodadnih usluga za održavanje laptopa možemo da ponudimo sve vrste hardverskih i softverskih usluga.

Možda Vam treba čišćenje desktop računara?

U našem servisu pružamo usluge za laptop i desktop računare na Banovom brdu.