• 011/4022-612

Asus laptop servis

Asus laptop servis

Servisiranje i popravka Asus laptop i netbook računara – servis laptopova u Beogradu

Servis računara Doktor Mobil u Beogradu, u sklopu svog servisa laptop računara, vrši efikasnu i kvalitetnu popravku i servisiranje ASUS laptop, netbook i notebook računara.

Asus je jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača računara i IT opreme, a Asus uređaji su dosta popularni i u našoj zemlji. Noviji modeli Asus laptopova su prilično pouzdani i cenovno su dosta pristupačniji od nekih drugih poznatih brendova.

Naši stručni serviseri imaju dugogodišnje iskustvo u servisiranju Asus laptopova i netbook računara, što potvrđuje i sve duža lista zadovoljnih klijenata.

Vlasnici Asus laptopova u naš servis najčešće dolaze zbog sledećih kvarova i problema:

  • Grafička kartica ne radi
  • Neispravan DC konektor
  • Polomljene šarke na laptopu
  • Pokvarena tastatura

Navedene probleme u našem specijalističkom servisu rešavamo vrlo uspešno popravkom ili zamenom i ugradnjom novih delova u slučajevima kada popravka nije moguća.

Servis računara Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam je potrebna neka od sledećih intervencija na laptopu marke Asus:

Asus laptop servis

Ukoliko imate bilo kakav problem sa svojim Asus laptop ili netbook računarom, izvolite dođite kod nas da uradimo stručnu dijagnostiku i predložimo Vam najefikasniji i najpovoljniji način za rešavanje problema. Možete nas i pozvati na telefone servisa ili nam opisati svoj problem kroz formular koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

    Važno je imati u vidu da u servisu računara Doktor Mobil u Beogradu uspešno radimo servis svih modela Asus prenosnih uređaja, laptopova i netbook računara.

    Dobro došli u Doktor Mobil!