• 011/4022-612

Acer laptop servis

Acer laptop servis

Acer laptop servis – Servisiranje i popravka Acer laptopоva – servis laptopova u Beogradu

Servis računara Doktor Mobil u Beogradu, u okviru servisa laptop računara, radi kvalitetnu i pouzdanu popravku i servisiranje ACER laptop, netbook i notebook računara.

Acer je svetski proizvođač računara i elektronike, a prenosni uređaji ove tajvanske korporacije imaju svoje poklonike i u Srbiji. U odnosu na konkurentske brendove, mnogi modeli Acer laptopova su cenovno prilično pristupačni, a i tu važi pravilo da cena u velikoj meri diktira i kvalitet uređaja.

Stručne servisere koji rade u našem servisu odlikuje odlično poznavanje i veliko iskustvo u servisiranju upravo Acer laptopova i netbook računara.

Najčešći kvarovi i problemi zbog kojih nam se javljaju vlasnici Acer laptopova su sledeći:

  • Grafička kartica ne radi
  • Laptop se pregreva
  • Polomljene šarke na laptopu
  • Neispravan punjač
  • Polomljeno kućište laptopa
  • Neispravan konektor napajanja

Ove i druge probleme u specijalističkom servisu Doktor Mobil rešavamo efikasno i uspešno popravkom ili pak zamenom i ugradnjom novih delova kada popravka nije moguća.

Naš servis računara Vam je na usluzi ako Vam je potrebna bilo koja od sledećih intervencija na laptopu marke Acer:

Acer laptop servis

Ako imate problem sa funkcionisanjem Vašeg Acer laptop ili netbook računara, javite nam se ili nas posetite u servisu – a mi ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i predložiti Vam kako da problem sa uređajem rešimo na najbolji i najpovoljniji način. Slobodno nas pozovite telefonom ili nam o problemu koji imate pišite preko formulara u nastavku teksta.

    U servisu računara Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i uspešno vršimo servis svih modela Acer prenosnih uređaja, laptopova i netbook računara.

    Dobro došli u Doktor Mobil!